Will Smith Facka - Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka .

Moderátor letošních oscarů chris rock dostal uprostřed živého přenosu facku od willa smithe po nevhodné poznámce na adresu jeho manželky . Nejdivočejší okamžik letošních oscarů má pokračování. Herec will smith se veřejně omluvil moderátorovi letošního. Reakce nicole kidman (54) na facku, kterou uštědřil na oscarech will smith (53) chrisi rockovi, se stala okamžitě hitem internetu. O chvíli později šel smith na pódium totiž ještě jednou, protože .

Vyhrocené situaci předcházelo rýpnutí do smithovy . Oojrgwc0gpkqtm
Oojrgwc0gpkqtm from thumbs.smartframe.net
Will smith proto ihned vyšel na pódium a prostě rockovi jednu vlepil. Při předávání filmových cen oscar americký herec will smith, který získal cenu pro nejlepšího herce, vstal ze svého místa v sále a na pódiu . Moderátor letošních oscarů chris rock dostal uprostřed živého přenosu facku od willa smithe po nevhodné poznámce na adresu jeho manželky . Facka willa smithe na oscarech. O tom, že facka nejspíš nebyla nacvičená, svědčí i smithova pozdější omluva. Will smith v neděli způsobil rozruch, když vstoupil na pódium a udeřil komika chrise rocka do obličeje. O chvíli později šel smith na pódium totiž ještě jednou, protože . Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka .

Moderátor letošních oscarů chris rock dostal uprostřed živého přenosu facku od willa smithe po nevhodné poznámce na adresu jeho manželky .

Nejdivočejší okamžik letošních oscarů má pokračování. Nejdříve to vypadalo jako předem připravená scénka. Facka, kterou dal will smith . Chris rock dostal na oscarech facáka od willa smithe (53) a svět nemluví o ničem jiném. Reakce nicole kidman (54) na facku, kterou uštědřil na oscarech will smith (53) chrisi rockovi, se stala okamžitě hitem internetu. Will smith v neděli způsobil rozruch, když vstoupil na pódium a udeřil komika chrise rocka do obličeje. Will smith proto ihned vyšel na pódium a prostě rockovi jednu vlepil. Moderátor letošních oscarů chris rock dostal uprostřed živého přenosu facku od willa smithe po nevhodné poznámce na adresu jeho manželky . Facka willa smithe na oscarech. Herec will smith se veřejně omluvil moderátorovi letošního. O tom, že facka nejspíš nebyla nacvičená, svědčí i smithova pozdější omluva. Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka . Po slavnostním udílení oscarů se neřeší nic jiného než facka, kterou dal herec will smith (53) komikovi chrisi rockovi (57).

O tom, že facka nejspíš nebyla nacvičená, svědčí i smithova pozdější omluva. Chris rock dostal na oscarech facáka od willa smithe (53) a svět nemluví o ničem jiném. Po slavnostním udílení oscarů se neřeší nic jiného než facka, kterou dal herec will smith (53) komikovi chrisi rockovi (57). Will smith proto ihned vyšel na pódium a prostě rockovi jednu vlepil. Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka .

Herec will smith se veřejně omluvil moderátorovi letošního. Y2jxxltcexe6em
Y2jxxltcexe6em from media.extra.cz
Po slavnostním udílení oscarů se neřeší nic jiného než facka, kterou dal herec will smith (53) komikovi chrisi rockovi (57). Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka . Herec will smith se veřejně omluvil moderátorovi letošního. Facka, kterou dal will smith . Facka willa smithe na oscarech. Reakce nicole kidman (54) na facku, kterou uštědřil na oscarech will smith (53) chrisi rockovi, se stala okamžitě hitem internetu. Vyhrocené situaci předcházelo rýpnutí do smithovy . Nejdříve to vypadalo jako předem připravená scénka.

Reakce nicole kidman (54) na facku, kterou uštědřil na oscarech will smith (53) chrisi rockovi, se stala okamžitě hitem internetu.

O chvíli později šel smith na pódium totiž ještě jednou, protože . Will smith se omluvil za facku na oscarech. Po slavnostním udílení oscarů se neřeší nic jiného než facka, kterou dal herec will smith (53) komikovi chrisi rockovi (57). Facka, kterou dal will smith . O tom, že facka nejspíš nebyla nacvičená, svědčí i smithova pozdější omluva. Moderátor letošních oscarů chris rock dostal uprostřed živého přenosu facku od willa smithe po nevhodné poznámce na adresu jeho manželky . Will smith proto ihned vyšel na pódium a prostě rockovi jednu vlepil. Vyhrocené situaci předcházelo rýpnutí do smithovy . Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka . Facka willa smithe na oscarech. Při předávání filmových cen oscar americký herec will smith, který získal cenu pro nejlepšího herce, vstal ze svého místa v sále a na pódiu . Chris rock dostal na oscarech facáka od willa smithe (53) a svět nemluví o ničem jiném. Will smith v neděli způsobil rozruch, když vstoupil na pódium a udeřil komika chrise rocka do obličeje.

Will smith proto ihned vyšel na pódium a prostě rockovi jednu vlepil. Herec will smith se veřejně omluvil moderátorovi letošního. Chris rock dostal na oscarech facáka od willa smithe (53) a svět nemluví o ničem jiném. Při předávání filmových cen oscar americký herec will smith, který získal cenu pro nejlepšího herce, vstal ze svého místa v sále a na pódiu . O tom, že facka nejspíš nebyla nacvičená, svědčí i smithova pozdější omluva.

Facka, kterou dal will smith . Mosquito Creek Coyote Hunt And Other Contests In Pennsylvania Draw The Ire Of Conservation Groups
Mosquito Creek Coyote Hunt And Other Contests In Pennsylvania Draw The Ire Of Conservation Groups from www.inquirer.com
Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka . O tom, že facka nejspíš nebyla nacvičená, svědčí i smithova pozdější omluva. Reakce nicole kidman (54) na facku, kterou uštědřil na oscarech will smith (53) chrisi rockovi, se stala okamžitě hitem internetu. Will smith v neděli způsobil rozruch, když vstoupil na pódium a udeřil komika chrise rocka do obličeje. Po slavnostním udílení oscarů se neřeší nic jiného než facka, kterou dal herec will smith (53) komikovi chrisi rockovi (57). Will smith se omluvil za facku na oscarech. Herec will smith se veřejně omluvil moderátorovi letošního. Facka, kterou dal will smith .

Moderátor letošních oscarů chris rock dostal uprostřed živého přenosu facku od willa smithe po nevhodné poznámce na adresu jeho manželky .

O chvíli později šel smith na pódium totiž ještě jednou, protože . Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka . Will smith v neděli způsobil rozruch, když vstoupil na pódium a udeřil komika chrise rocka do obličeje. Will smith se omluvil za facku na oscarech. Chris rock dostal na oscarech facáka od willa smithe (53) a svět nemluví o ničem jiném. Will smith proto ihned vyšel na pódium a prostě rockovi jednu vlepil. Facka willa smithe na oscarech. Facka, kterou dal will smith . Herec will smith se veřejně omluvil moderátorovi letošního. Při předávání filmových cen oscar americký herec will smith, který získal cenu pro nejlepšího herce, vstal ze svého místa v sále a na pódiu . Nejdříve to vypadalo jako předem připravená scénka. Nejdivočejší okamžik letošních oscarů má pokračování. O tom, že facka nejspíš nebyla nacvičená, svědčí i smithova pozdější omluva.

Will Smith Facka - Herec will smith sa na tohtoročných oscaroch rozhodol brániť svoju manželku pred vtipkovaním komika chrisa rocka .. O chvíli později šel smith na pódium totiž ještě jednou, protože . Po slavnostním udílení oscarů se neřeší nic jiného než facka, kterou dal herec will smith (53) komikovi chrisi rockovi (57). Při předávání filmových cen oscar americký herec will smith, který získal cenu pro nejlepšího herce, vstal ze svého místa v sále a na pódiu . Vyhrocené situaci předcházelo rýpnutí do smithovy . Will smith v neděli způsobil rozruch, když vstoupil na pódium a udeřil komika chrise rocka do obličeje.

Posting Komentar

0 Komentar